Senarai Nama Peserta Perpatih Hash Ahad 8 April 2012.

Senarai nama yang sudah confirm untuk join Hash kali ini ialah:-

Lelaki Idaman Satu Malaya

  1. Nizarimi b. Abdul Wahab – (Marshall “average Joe”)
  2. Dib Unichip – (Marshall “pelombe”)
  3. Syafiq Yusoff – (Marshall “average Joe”)
  4. Jamari “Mari Pinter” – (Marshall minuman, pisang & makanan tengahari dan angkut rider simpul biawak)
  5. Kamarul Ramly – (Marshall “penyapu” dulu kini dan selamanya)
  6. Rusfarizal Rusli
  7. Mejar Mazlan Malek
  8. Sharun Ahmad
  9. Shahazrin Zabidin
  10. Zamri Suhaimi
  11. Rezar Junk – (Marshall “penyapu” dulu kini dan selamanya)
  12. Mohd Faizal Mike
  13. Amir Shafiq – (Marshall “serbaneka”)
  14. Fifi Fairus Fuyo
  15. Shaiful Husni Rahman – paid
  16. Azhar Markat
  17. Nazri Kocheng
  18. Ahmad Fahzan Aziz
  19. Mohd Rashid Hasan
  20. Cikgu Hazri Hamzah
  21. Anahirumi@Hakim TTJ – (Marshall “pelombe”)
  22. Mohamad Huzaimi
  23. Saiful Samsung – (Marshall “pelombe”)
  24. Khairul Amar – (Marshall “average Joe”)
  25. Zulq Kuntau
  26. Aj Ajijoe
  27. Rusdi Darus
  28. Aboy Nazri – paid
  29. Razi Rembau
  30. Azmi Alipikau
  31. Roz Kn
  32. Shah Mantin
  33. Brokem Kamil
  34. Azlim 4 x 4
  35. Muhammad Zamri Harun (Doc) – Medic
  36. Shariman Felda
  37. Zakaria Mohd Ali Penjara
  38. Cikgu Hisham TTJ
  39. Azrul Hamzah
  40. Azli Tmn Permai
  41. Halim Zainal
  42. Mohammad Akmal b. Abu Taib
  43. Mohd Idham Mohd Yusof sepupu Sapik
  44. Reserved for “rider hantu” kengkawan Ijan
  45. Nik Mazlan Nik Lah (Zaki FRU)
  46. Mohd Affandi
  47. Ricky KHS
  48. Zamri Talib
  49. Mohd Azhari
  50. Mohd Norlysham Ramly
  51. Husband Opah
  52. Mohd Azmi Eity (Kuntau)
  53. Anuar (Kuntau)
  54. Aqaniel (Kuntau)
  55. Fahmi Azami
  56. Mohammad Raffi Kama
  57. Muhammad Azri Mohammad Raffi
  58. Muhammad Azim b. Mohammad Raffi
  59. Hj. Mohd Tuan b. Hj. Ismail (FRU)
  60. Khalil b. Ahmad (FRU)
  61. Abg Ahmad b. Abg Mantali (FRU)
  62. Zainal Abidin b. Sabang (FRU)
  63. Mohamd Shahir b. Mohamad Dawood (FRU)
  64. Muhammad Fadly b. Zainal (FRU)
  65. Mohd Irfan Azieyadi b. Abd Aziz (FRU)
  66. Jaslimi b. Saleh (FRU)
  67. Mohd Farid b. Daud (FRU)
  68. Brad Harnain
  69. Cekodok Basi
  70. Romzie
  71. Omniguy Apai
  72. Salwi b. Sulaiman (Pilah)
  73. Abd Halim b. Md Isa (Pilah)
  74. Mohd Darus b. Rashid.
  75. Lalol Ijam
  76. Wan Black Buzz (Marshall “penyapu” dulu kini dan selamanya)
  77. Shamsuddin b. Ismail (Nilai)
  78. Jaffril b. Mohd Isa (Nilai)

Wanita Melayu Terakhir

  1. Rosmaizan Rosman
  2. Wan Maimunah bt. Wan Ismail
  3. Fatin Nadhirah
  4. Ain Bomba
  5. Azizah Misnan
  6.  Zuraidah Hj.Isnin
  7. Nor Waheda Kamaruddin TTJ
  8. Ryyta Zeq
  9. Ruslin


The list is growing, sapa lambat tak dapat. Bagi nama cepat-cepat. Jikalau anda sudah memberikan nama kepada mana2 AJK tertinggi Perpatih atau anda sudah update terus dalam Facebook dan nama anda tidak tertera di sini, sila PM saya (Nizarimi) di Facebook. Saya akan update secepat mungkin. Senarai nama ini akan digunakan sebagai final list. 

Advertisements

Senarai Ahli Berdaftar Perpatih Cycling Club

Senarai Ahli Berdaftar Perpatih Cycling Club

Alhamdulillah, pada 11 Disember 2011 yang lalu, Kelab Berbasikal Perpatih telah dengan jayanya menganjurkan acara Kayuhan Santai & Pendaftaran ahli.
Kepada meraka yang telah berdaftar menjadi ahli, pihak pengurusan Perpatih mengucapkan berbanyak terima kasih atas sokongan anda.
Setakat ini, kami menawarkan harga istimewa utuk jersi dan t-shirt Perpatih bagi yang telah menjadi ahli. Ahli juga akan mendapat harga istimewa apabila mereka menghantar basikal mereka untuk diservis di Kedai Basikal Lasak Nilai. Kami akan berusaha untuk mengadakan event-event yang terbaik buat anda di masa hadapan. Perancangan juga sedang di buat untuk mendapatkan harga istimewa bagi ahli-ahli Perpatih bagi pembelian barang-barang berbasikal di kedai-kedai sekitar Seremban khususnya dan seluruh Negeri Sembilan khasnya.
Bagi yang belum menjadi ahli, Perpatih sentiasa terbuka menantikan kehadiran anda ke dalam kelab kami.
Sekian.

2012-04-08 Perpatih Hash

Assalamualaikum kepada semua warga spender (pun intended) speda,
Pada tahun ini, pengurusan tertinggi Perpatih telah “sepakat membawa berkat” untuk tidak menganjurkan Jamboree seperti tahun lepas. Tapi bagi mereka yang merindukan trail di taman permainan Perpatih, kami dengan besar hati ingin menjemput rider-rider yang berkelapangan untuk turut serta dengan kami dalam PERPATIH HASH 2012 yang dianjurkan dengan kerjasama KOMBES (Kompleks Belia dan Sukan) Paroi pada:-
  • Tarikh   : Ahad, 8 APRIL 2012.
  • Masa     : 8.30 am – 1.00pm.
  • Bayaran : RM15 seorang.
  • Tempat : Kompleks Belia Paroi (GPS 2.726755,101.97793)
Antara maklumat awal yang dapat kami kongsikan adalah trail distance lebih kurang 25 – 35km (Offroad 60 %, road 40 %). Tempat adalah terhad kepada 150 orang sahaja dan yuran untuk Hash ini adalah RM15 bagi satu rider. Bagi yang berminat bolehlah dengan segera booking tempat dengan Setiausaha atau President Kelab Berbasikal Perpatih. Nombor telefon kedua orang penting ini di sini.
Info tambahan (baca berulang kali sehingga hafiz).
  1. “Safety is priority”. PPE (Personal Protective Equipment) seperti topi, glove, kasut wajib dipakai sepanjang kayuhan. Kami boleh bertolak ansur jika anda tidak memakai sarung tangan, namun tiada maaf bagimu jika anda tidak memakai topi. Bak kata pepatah “no helmet, no ride”.
  2. Bawa spare tiub, pam dan mini tools. Dalam hutan takde kedai basikal yang menyediakan khidmat menukar tiub dan mengepam tayar.
  3. Pastikan bekalan air minuman mencukupi. Kami akan menyediakan satu (1) water point sahaja. Namun begitu “natural water point” i.e air sungai yang bersih dan dingin boleh digunapakai untuk membasahkan tekak dan meredakan kesan nyahidrat.
  4. Pakai pakaian yang bersesuaian. Jangan pakai blaus Yuna atau kain pelekat semasa kayuhan. Ini bukan pertandingan pakaian beragam.
  5. Ini ialah kayuhan santai dan bersuka ria, bukannya kayuhan orang sawan. Jadi anda semua digalakkan untuk kayuh bersama2 dan bergumbira menikmati pemandangan indah.
  6. Kayuhan ini juga bukan jamboree jadi tiada hadiah no. 1,2,3 dan juga tidak ada numbering semasa finishing.
  7. Kalau anda rasa nak laju macam “Pelesit Kota (album kedua Search 1986)” pastikan anda tahu laluan di sana sebab kami tak buat marking macam jamboree. Kalau sesat baliklah sendiri ke pangkal jalan.
  8. We welcome “greenhorn noobies” serta pelajar sekolah. Kami sudah menyediakan marshall yang akan sama-sama berkayuh dengan anda untuk menunjuk ajar dan memastikan noobies tidak sesat dan tidak serik untuk sama-sama menikmati keseronokan offroad.
  9. Jaga “DISIPLIN” dan patuh dengan arahan marshall sepanjang kayuhan. Tolong menolong adalah amalan yang mulia dan digalakkan.
  10. Last and not least, have fun and enjoy the ride. Thank you for participating.
Sudah baca dan menghafalnya? OK, borang pendaftaran boleh dimuat turun di sini.
Sekian buat waktu ini. Watch this space for new update ok guys.
Some photos to keep you salivating.
Biar Hongeh Janji Pueh.

Selamat Datang

Selamat datang ke blog Perpatih Cycling Club yang baru. Kami akan update segala aktiviti mingguan kami di sini (kalau rajin laa…). Kami mengalu-alukan komen serta kritikan membina yang dapat membaiki kelab ini.