KAYUHAN TOUR DE GHOMBAU- SEMPENA SAMBUTAN HARI BELIA PERINGKAT NEGERI SEMBILAN

Salam..tshirt dan plet number boleh di ambil di bilik 106.hotel rembau.Sehingga jam 8 mlm. 22/6/2013

TERKINI:

BAGI NAMA-NAMA YANG TELAH BERDAFTAR DAN BELUM MEMBUAT PEMBAYARAN SILA LAKUKAN DENGAN SEGERA SEBELUM 17/6/2013 ATAU NAMA ANDA AKAN DIGUGURKAN UNTUK MEMBERI PELUANG KEPADA MEREKA-MEREKA YANG NAK JOIN LAST MINIT.RAMAI GAK YG KECEWA TAK DAPAT JOIN NIH!…SO BERTINDAKLAH SEKARANG

AKAUN: MAYBANK

NO AKAUN KELAB BERBASIKAL PERPATIH : 555126112415

SILA MAKLUMKAN KEPADA KAMARUL (CAMP) 010 6000909 SEKIRANYA PEMBAYARAN TELAH DIBUAT..

sekian.

Tahun ini, Jabatan Belia dan Sukan Negeri Sembilan telah memilih Pekan Rembau sebagai tempat untuk sambutan Hari Belia 2013 peringkat negeri. Dengan itu PERPATIH CYCLING CLUB mengajak anda semua untuk menyertai KAYUHAN TOUR DE GHOMBAU pada hari tersebut.

Tarikh: Ahad, 23 Jun 2013

Tempat : Dataran Rembau, Rembau, Negeri Sembilan (Kordinat GPS 2.589295,102.093907)

Waktu : 8 pagi (SEMUA YANG NAMA TELAH DIDAFTARKAN SILA BERKUMPUL DI DATARAN REMBAU SEBELUM JAM 8 PAGI KERANA ADA SESSI BRIEFING SEBELUM KAYUHAN BERMULA.)

Bayaran : RM 30  (TSHIRT,MAKAN & LUCKY DRAW)  TIADA BAYARAN DIKENAKAN SEANDAINYA ANDA BERHAJAT UNTUK BERKAYUH SAHAJA, NAMUN TIADA T SHIRT, MEDAL, MAKAN DAN TIKET LUCKY DRAW..

Jarak: +- 45 km (jalanraya sahaja)

Jenis basikal: Terbuka

Acara sampingan: King of Miku.

Walaupun Tour de Ghombau adalah fun ride tetapi kami rasa tidak salah untuk kami “inject a bit of challenge” untuk acara ini.  Hanya peserta-peserta awal yang sampai ke Kampung Batu sahaja layak untuk menyertainya. Kami menyediakan t shirt khas untuk 10 peserta terawal sampai ke puncak Bukit Miku dan pemenangnya akan menerima hadiah istimewa dari pihak penganjur. Kami akan mengemaskini maklumat tentang King of Miku dari masa ke semasa hingga ke hari kejadian.

Peserta adalah dinasihatkan agar memeriksa kesihatan sebelum menyertai kayuhan ini kerana penyertaan adalah atas risiko peserta sendiri, namun anggota keselamatan dan kesihatan seperti pihak polis, JPAM dan juga pihak rela akan turut berada pada sepanjang acara.

Untuk mendaftar secara online sila klik disini HARAP MAAF!!!..PENDAFTARAN SECARA ONLINE SUDAH PUN DITUTUP…SESIAPA YG BERMINAT UNTUK BERKAYUH SAHAJA PADA HARI KEJADIAN TIADA SEBARANG BAYARAN AKAN DIKENAKAN DAN ANDA TIDAK AKAN MENERIMA T SHIRT, GOODIE BAG SERTA MAKAN TENGAHARI. ANDA JUGA TIDAK LAYAK UNTUK MENYERTAI KING OF MIKU CHALLENGE. HARAP MAKLUM.

Untuk menyemak semula pendaftaran anda sila klik disini

Untuk melihat cadangan laluan klik sini (laluan ini belum ditetapkan secara mutlak, hanya cadangan. Sebarang perubahan akan dikemaskini).

MAKLUMAT LANJUT SILA HUBUNGI

CAMP : 010 6000909

JAMARI : 0192688529

REMY : 0123890176

Kongsi idea anda bersama kami...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s